Residentie Vesper - DIE195.comm

Residentie Vesper - DIE195.comm

Type Commercieel
Adres Diestsestraat 195-197
Opp m² 65,7
E-peil < 30
Specs nutsvoorzieningen individueel, exclusief onroerende voorheffing, gemeenschappelijke kost €45/maand, exclusief parking
Status Te huur
€ excl. kosten 1400
Meer info Download pdf

Deze mooie ruimte is gelegen op een ideale locatie tussen de markt en het station van Leuven. En dit alles in een opkomende buurt. Door de dagelijks grote passage geniet u hier van een enorme visibiliteit.

De ruimte van +/- 65,7 m² wordt casco verhuurd en kan voor tal van mogelijkheden aangewend worden. Uiterst geschikt voor een koffiebar, designwinkel, fashion, kantoren, … Door de casco oplevering kan u ook nog uw creativiteit de vrije loop laten wat betreft de indeling en afwerking. Er is de mogelijkheid om de ruimte ernaast, bij te huren. De opvallende en stijlvolle afwerking van de buitenkant van het gebouw zorgt ervoor dat ook dit pand een echte eyecatcher in het straatbeeld zal zijn.

Door de uiterst strategische ligging van voorbijgaande voetgangers en fietsers, de ondergrondse parking van de cinema en de onmiddellijke nabijheid van het station (met de nodige passage ten gevolge) geniet u van een commerciële ruimte met een unieke visibiliteit en toegankelijkheid.