Residentie Vesper - DIE195C.0104

Residentie Vesper - DIE195C.0104

Type Studio
Adres Diestsestraat 195-197
Opp m² 35,4
E-peil < 30
Parking Nee
Specs gemeenschappelijke kosten 95euro/maand, nutsvoorzieningen individueel
Status Verhuurd
€ excl. kosten 780

Als je houdt van een goede balans tussen rustig wonen en een bruisend stadsleven, dan is wonen in Residentie Vesper de perfecte plek voor jou om deze te combineren! Dit stijlvolle nieuwbouwproject met 12 studio's en 2 appartementen ligt op enkele minuten wandelen van het station van Leuven. Wonen in hartje Leuven wilt ook zeggen: wonen op wandelafstand van alles wat deze fijne stad te bieden heeft! Ook de Universiteitscampussen zijn vlot bereikbaar met fiets of openbaar vervoer.

Dankzij de grote glaspartijen heeft u een lichtrijke studio. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wc en badmeubel met spiegelkast. Naast de volledig uitgeruste keuken (met koelkast, vriesvak, kookplaat en spoelbak) werd er door ingebouwde kasten ook extra opbergruimte gecreëerd.

De studio werd uitgerust met vloerverwarming en ventilatietype C+ waardoor dit resulteert in een uiterst zuinig energieverbruik. Alle nutsvoorzieningen (electriciteit, gas, water, internet) zijn individueel af te sluiten bij een leverancier naar keuze.

Dit project wordt bemeubeld verhuurd (bed 140x200 excl matras, tafel en 2stoelen), is volledig geschilderd en glasgordijnen en verduisterende gordijnen werden geplaatst. Een unieke opportuniteit voor PHD studenten, jonge starters of voor wie een gezellige woonst zoekt in het centrum van Leuven.

Het EPC is momenteel in opmaak.