Verkaveling Klein Dalenpark - Lot 24

Verkaveling Klein Dalenpark - Lot 24

Type Woning
Soort HOB
Adres Albert Devuestraat
Opp m² 144
Perceel m² 485
Slaapkamers 3
E-peil < 30
Specs Vloerverwarming / Ventilatie D-systeem
Status Te koop
Meer info Download pdf

Klein Dalenpark is een prestigieuze verkaveling in het hartje van Herent kort bij Leuven. Deze woonerf staat garant voor aangenaam wonen omringd door groen en speelpleinen.

Lot 24, een halfopen bebouwing met lichtrijke ruimtes dankzij de grote glaspartijen, situeert zich op een perceel van 485m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 144m². 

Bij het binnenkomen, kom je langs het toilet (met handwasbakje) en wandel je verder naar de leefruimte met keuken en zitplaats. De leefruimte heeft een mooie open structuur en veel lichtinval door de grote ramen. Naast de ingerichte keuken (met microgolf, oven, vaatwasmachine en kookplaat) bevindt zich een ruime berging wat het gelijkvloers tot een functioneel geheel maakt.

Op de eerste verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers, een extra berging, een aparte douchekamer en badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo. Er werd overal gekozen voor kwalitatieve materialen, zo werden de slaapkamers en de trap bekleed met een laminaat van topkwaliteit.

De tuinaanleg en aanleg van oprit zijn niet voorzien. Er is wel een mogelijkheid voor het aanleggen van het terras op het reeds gechapte deel. 

Energiezuinigheid staat centraal in dit project, zo streven we naar een E-peil van <20. Dit dankzij de keuze voor hernieuwbare energie door een warmtepomp. Overal in de woning is er vloerverwarming en ventilatietype D. 

Deel dit met iemand