Residentie Hogeschoolplein - STA13.0302

Residentie Hogeschoolplein - STA13.0302

Type Studio
Adres Hogeschoolplein 8-9
Opp m² 30
Parking Nee
Specs nutsvoorziening individueel voorzien, €90 gemeenschappelijke kosten/maand
Status Verhuurd
€ excl. kosten 795

Exclusief wonen op 1 van de mooiste pleinen van Leuven, het Hogeschoolplein. Een ideale opportuniteit voor PHD studenten, jonge starters of voor wie een moderne woonst zoekt in Leuven. Dit stijlvolle nieuwbouwproject bevat 22 studio’s en 2 horecapanden. Aangezien dit pand behoort tot het Bouwkundig Erfgoed van Leuven, werd de gevel volledig gerestaureerd en elementen zoals beluikte ramen en sierlijke balustrades behouden.

De studio omvat een mooie, lichtrijke leefruimte met slaaphoek, volledig ingerichte keuken (kookplaat, koelkast met vriesvak, spoelbak) en een badkamer met inloopdouche, wastafel en wc. Via een aparte ingang heb je toegang tot de fietsenstalling. De studio is volledig geschilderd en glasgordijnen werden geplaatst.

Het resultaat van een uiterst zuinig energieverbruik is dankzij de vloerverwarming en ventilatietype C+. Alle nutsvoorzieningen (electriciteit, gas, water, internet) zijn individueel af te sluiten bij een leverancier naar keuze.

Deze studio’s zullen bemeubeld verhuurd worden. (3 garderobekasten, bed 140x200 excl matras of lattenbodem, tafel en 2stoelen) Het EPC is momenteel in opmaak.

Wonen in hartje Leuven wilt ook zeggen: wonen op wandelafstand van alles wat deze fijne stad te bieden heeft! Ook de Universiteitscampussen en invalswegen zijn vlot bereikbaar met fiets of openbaar vervoer.