VITAL18 - Leuven

12 Luxestudio’s te koop op een AAA-locatie in het centrum van Leuven. In de Vital Decosterstraat kan u investeren in luxueuze nieuwbouw studio’s met individuele terrassen. Op het gelijkvloers bevindt zich een lichtrijke commerciële ruimte.

AAA-LOCATIE

VITAL18 ligt op een AAA-locatie tussen dé 2 winkelstraten van Leuven, de Diestsestraat en de Bondgenotenlaan. Wonen in het bruisende stadscentrum, op wandel- of fietsafstand van alles wat Leuven te bieden heeft: een gezellige café-avond, liever wat winkelen of een rustig cultureel evenement bijwonen. De faculteiten en campussen zijn vlot bereikbaar te voet, met de fiets of het openbaar vervoer.

Het volledige gebouw werd verkocht.

VERNIEUWBOUW

Uiterst interessant gelegen, gelijkvloers handelspand in hartje Leuven.

De afgelopen jaren was er een cosmeticazaak gevestigd, maar ook voor andere activiteiten heeft dit pand potentieel. Dankzij de grote glaspartijen aan de voorkant van het pand, geniet u van een ruimtelijk gevoel.

Het handelspand is onmiddellijk beschikbaar. Deze heeft reeds een afgewerkte vloer en bepleisterde wanden. Voor de verdere afwerking kan u uw creativiteit de vrije loop laten.

Het pand is zeer gunstig gelegen en kan genieten van veel passage. Openbaar vervoer bevindt zich vlakbij en is dus een extra troef voor uw klanten qua bereikbaarheid.

Denkt u aan een nieuwe commerciële uitdaging in uw leven? Dan is dit pand zeker een bezoekje waard!

Types:
Appartement / Studio, Studentenhuisvestiging en Commercieel / Retail
Adres:
Vital Decosterstraat 18
Gemeente:
Leuven
Status:
Verkocht
Aantal panden:
13
Grootte project:
12 studio's en 1 commerciële ruimte
Prijs studio:
VERKOCHT
Prijs handelspand:
VERKOCHT

Nabij

Openbaar vervoer

In de buurt van

Faculteiten en scholen

Op wandelafstand van

Station, winkels, restaurants, Grote- en Oude Markt

Contact