Verkaveling Klein Dalenpark - Herent

Verkocht

Klein Dalenpark is een prestigieuze verkaveling in het hartje van Herent kort bij Leuven. Deze woonerf staat garant voor aangenaam wonen omringd door groen en speelpleinen.

U heeft de keuze uit open en halfopen woningen. Met uitzondering van de open bebouwingen 18, 19 en 20 hebben alle woningen 3 slaapkamers. De open bebouwingen hebben 4 slaapkamers. De buitenaanleg van de woningen is niet voorzien. De geafficheerde prijs is de prijs zonder kosten ttz registratierechten en BTW.

Naar energiezuinigheid toe, wordt er gestreefd naar een E-peil 30. In samenspraak met de bouwheer en de keuze van afwerking zal het definitieve E-peil kunnen berekend worden. 

De woningen zijn uitgerust met ventilatiesysteem D en vloerverwarming. Op de bovenverdieping en trap werd er laminaat van topkwaliteit geplaatst. 
De verkaveling ligt op een boogscheut van Leuven en vlakbij winkels, sportfaciliteiten, restaurants en scholen voor de kinderen.

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem zeker ook een kijkje naar onderstaande video en contacteer ons zeker bij verdere vragen!


      Een idee of plan dat u wenst te realiseren?