IVY3 - Leuven

4 Luxueuze vernieuwbouw appartementen te koop op een AAA-locatie in het centrum van Leuven. In de Leopold Vanderkelenstraat kan u investeren in luxueuze nieuwbouw appartementen met individuele terrassen. Op het gelijkvloers bevindt zich een lichtrijke commerciële ruimte.

Opbrengsteigendom te koop bestaande uit 4 appartementen + handelszaak op een AAA-locatie in het centrum van Leuven.

Gelegen in de Leopold Vanderkelenstraat 3 vindt u dit prachtige pand met 4 appartementen + handelszaak. Door zijn centrale ligging en luxe afwerkingen vertegenwoordigt dit gebouw een uitstekende investeringsmogelijkheid voor diegene die streeft naar een rendabele en veelbelovende vastgoedportefeuille.

De 4 vernieuwbouw appartementen werden afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen. Deze beschikken allemaal over grote leefruimte, uitgeruste keuken (genoeg opbergruimte, kookplaat, aansluiting voor vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak) met aansluitende ruime voorraadberging, extra aparte berging met voorziening voor wasmachine en afzonderlijk toilet. Via de ruime slaapkamer met privatief terras komt u in de en-suite badkamer voorzien van lavabo met spiegelkast en mooie douche.

Al de appartementen zijn volledig geschilderd, bemeubeld en hebben gordijnen. Er is een ventilatiesysteem (type C+). Verwarming en koeling gebeurt via individuele warmtepompen (lucht-lucht). Bovendien zijn er zonnepanelen. Het gebouw heeft een A-label waarmee de duurzaamheid verzekerd is.

Het gebouw wordt volledig verhuurd verkocht waardoor u als investeerder onmiddellijk kan genieten van uw rendement. Huurgarantie van 1jaar aan 3,5% mogelijk.

Contacteer ons voor meer info!

Adres:
Leopold Vanderkelenstraat 3
Gemeente:
Leuven
Status:
Te koop
Aantal panden:
4 appartementen en 1 handelsruimte
Grootte project:
4 appartementen en 1 handelsruimte

Nabij

Centrum Leuven

In de buurt van

Horeca, faculteiten, winkels

Op wandelafstand van

Station Leuven

Contact