VITAL6A 03.01

VITAL6A 03.01

Type Appartement
Adres Vital Decosterstraat 6
Opp m² 54 m²
Slaapkamers 1
Specs nutsvoorziening individueel voorzien, € 100,00 vaste kost/maand
Status Verhuurd
€ excl. kosten 1250

TE HUUR VANAF ACADEMIEJAAR 2024-2025

Centraal wonen in een bruisende stad, wat wil je nog meer als student? Residentie VENTO6 bevat 5 appartementen en is gelegen tussen het Ladeuzeplein en de Bondgenotenlaan.

Het appartement omvat een mooie, lichtrijke leefruimte, volledig ingerichte keuken (kookplaat, koelkast met vriesvak, spoelbak) en een badkamer met douche, wastafel met spiegelkast en wc. Daarnaast heb je een aparte slaapkamer waar reeds een garderobekast werd voorzien. De studio werd volledig geschilderd en glasgordijnen zijn geplaatst. Om het studeren wat comfortabeler te maken, werden een bureau en bureaustoel al voorzien.

Het resultaat van een uiterst zuinig energieverbruik is dankzij ventilatietype C+. Alle nutsvoorzieningen (electriciteit, gas, water, internet) zijn individueel af te sluiten bij een leverancier naar keuze.

Deze studio’s zullen bemeubeld verhuurd worden. (garderobekast, bed 140x200 of 160x200 excl matras, tafel en 2/4 stoelen) Het EPC is momenteel in opmaak.

Wonen in hartje Leuven wilt ook zeggen: wonen op wandelafstand van alles wat deze fijne stad te bieden heeft! Ook de Universiteitscampussen en invalswegen zijn vlot bereikbaar met fiets of openbaar vervoer.