LVK3A 4.1

LVK3A 4.1

Type Appartments
Address Leopold Vanderkelenstraat 3
Surface m² 48,52 m²
Bedrooms 1
Specs nutsvoorziening individueel voorzien, € 100,00 vaste kost/maand
Status Rented
€ costs excl. 1150

TE HUUR VANAF ACADEMIEJAAR 2024-2025

Anno 2023 wil de student liever wat meer luxe tijdens het studeren. Daarom ben je aan het juiste adres bij Residentie IVY3! Dit project bevat 4 appartementen met 1 slaapkamer. Dankzij de centrale ligging ben je op overal op wandelafstand: winkels, restaurants/cafés, openbaar vervoer én uiteraard de faculteiten.

Alle appartementen beschikken over eigen sanitair (douche, toilet en wastafel met spiegelkast) en een volledig uitgeruste keuken (kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, combi-oven en spoelbak). Daarnaast hebben we ook gezorgd dat de mooie glaspartijen voorzien werden van gordijnen. In de slaapkamer heb je een bed (140x200 of 160x200, inclusief lattenbodem, exclusief matras) en een garderobekast ter uwer beschikking. Om het studeren comfortabeler te maken, hebben wij ook een bureau en bureaustoel al voorzien. Ook een tafel met 2 stoelen staat klaar voor jou.

We zorgen in onze projecten steeds voor kwalitatieve en duurzame afwerking. Dat resulteert ook in het E-peil. Voor de ventilatie werd er gekozen voor een C+ systeem.