VITAL18 - Leuven

TE KOOP 12 Luxestudio's

DIT PROJECT HEEFT STUDIO'S TUSSEN 30 M² EN 40 M² (BRUTO). MET INDIVIDUELE TERRASSEN
PRIJZEN VANAF € 295 000,00 (exclusief kosten)

HEEFT U INTERESSE OM EEN STUDIO TE KOPEN IN DEZE RESIDENTIE? Maak je afspraak voor een bezoek via onze contactpagina

12 Luxestudio’s te koop op een AAA-locatie in het centrum van Leuven.

In de Vital Decosterstraat kan u investeren in luxueuze nieuwbouw studio’s met individuele terrassen. Residentie “VITAL18” bevindt zich op wandelafstand van het Ladeuzeplein en het Rector de Somerplein, het station en openbaar vervoer en universiteitscampussen.

De studio’s zijn afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen.

Elke studio beschikt over zijn eigen badkamer met douche, wc en wastafel met spiegelkast en een keuken uitgerust met koelkast met vriesvak, kookplaat, dampkap en spoelbak. 

 Bovendien beschikt elke studio over een aparte berging met voorziening voor een wasmachine en er kan zelfs een extra kelderberging bij aangekocht worden.

Al de studio’s zijn volledig geschilderd en bemeubeld. Elke studio wordt verwarmd via vloerverwarming en is uitgerust met een ventilatie systeem (type C+). Hierdoor hebben onze studio’s dan ook een A-label en voldoen ze aan de BEN-norm (Bijna Energie Neutraal), waardoor je minimaal 50% vrijstelling hebt van je jaarlijks te betalen onroerende voorheffing.

Oplevering is voorzien tegen december 2023.

Verkoop onder registratie, dat impliceert lagere aankoopkosten.

U kan ons altijd bereiken via: sales@Immopatrimo.be, of via het nummer 016 440 445

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een handelspand dat casco wordt afgeleverd. Hierdoor heeft u de vrijheid om de ruimte in te richten naar eigen smaak.