Residentie Vesper - DIE195C.0104

Residentie Vesper - DIE195C.0104

Type Studio
Adres Diestsestraat 195-197
Opp m² 34,7
E-peil < 30
Specs gemeenschap kosten voorschot eenmalig 1140 €/jaar bij start, nutsvoorzieningen individueel, jaarlijkse afrekening verwarming en warm water op voorschot.
Status Te huur
€ excl. kosten 781
Meer info Download pdf

Als je houdt van een goede balans tussen rustig wonen en een bruisend stadsleven, dan is wonen in Residentie Vesper de perfecte plek voor jou om deze te combineren! Dit stijlvolle nieuwbouwproject met 12 studio's en 2 appartementen ligt op enkele minuten wandelen van het station van Leuven. Wonen in hartje Leuven wilt ook zeggen: wonen op wandelafstand van alles wat deze fijne stad te bieden heeft! Ook de Universiteitscampussen zijn vlot bereikbaar met fiets of openbaar vervoer.

Dankzij de grote glaspartijen heeft u een lichtrijke studio. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wc en badmeubel met spiegelkast. Naast de volledig uitgeruste keuken (met koelkast, vriesvak, kookplaat en spoelbak) werd er door ingebouwde kasten ook extra opbergruimte gecreëerd.

De studio werd uitgerust met vloerverwarming en ventilatietype D waardoor dit resulteert in een uiterst zuinig energieverbruik. Alle nutsvoorzieningen (electriciteit, gas, water, internet) zijn individueel af te sluiten bij een leverancier naar keuze.

Dit project is beschikbaar vanaf mei 2022 en wordt onbemeubeld verhuurd. Een unieke opportuniteit voor PHD studenten, jonge starters of voor wie een gezellige woonst zoekt in het centrum van Leuven.

Het EPC is momenteel in opmaak.